360 graden foto's laten maken

Of u nu een huis, restaurant of event wil vastleggen; met 360 graden foto’s kun je de kijker jouw boodschap laten ervaren. Waar het met 2D foto’s lastig is om een goed beeld van een ruimte te krijgen kan een 360 graden foto’s in één oogopslag alle hoeken van de kamer laten zien: van het plafond tot de grond. Laat de kijker zich middenin een ruimte begeven waar men vrij om zich heen kan kijken. Dankzij 360 graden content kun je een plek, evenement of moment beleven alsof je er zelf bij bent. Ervaar ieder beeld en geef een nieuwe betekenis aan verbondenheid.

Voor de verkoop van een huis zijn twee punten belangrijk: de eerste indruk van het huis en de plaats op de ranglijst bij Funda. Met 360 graden foto’s zorg je ervoor dat de ontvanger het gevoel krijgt alsof men zelf aanwezig is in het huis. Het geeft een nauwkeurig beeld van het huis en zorgt ervoor dat mensen sneller verbondenheid voelen. Daarnaast zorgen 360 graden foto’s ervoor dat een advertentie hoger op de ranglijst van Funda wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat meer mensen het huis zien en de kans op een bezoek groter wordt.

Heb je een restaurant of een ander dienstverlenend bedrijf dan is Google belangrijk voor je: denk maar eens aan zoekresultaten en reviews. De eerste indruk van uw restaurant of bedrijf is cruciaal: het bepaalt of gasten wel of niet uw restaurant of bedrijf komen bezoeken. Met 360 graden foto’s breng je uw onderneming naar de klanten, je zorgt voor een fijne eerste indruk zonder dat gasten direct langs hoeven te komen.

Contact

BELANGRIJK

  • Creëer verbondenheid met klanten
  • Hogere ranking op Google en Funda
  • Duidelijke ruimtelijke impressie
  • Langer vasthouden van de interesse van de kijker
  • Professionele uitstraling

Onze diensten

Klaar om met ons te werken?

Contact
Portfolio