360 graden video laten maken

Bij 360 graden video’s draait alles om impressies, interactie en beleving! Dompel de kijker volledig onder in de wereld en ervaring die jij wil meegeven. Zo krijg je meer views, shares en volgers op sociale media en verbind je de kijker met jouw bedrijf.

Met 360 video kan de kijker zelf bepalen welk onderdeel van de video wordt bekeken. Het maakt in dit geval niet uit of het de grond, de lucht, of het midden is; de kijker bepaalt. Als bedrijf of event geef je de klant letterlijk een kijkje achter de schermen. Deze openheid zorgt voor extra betrokkenheid tussen de kijker en de video. Door de openheid en betrokkenheid creëer je een band tussen jouw bedrijf en de kijker.

Wist je dat 360 graden video’s ook ideaal zijn voor zowel telefoons, als laptops, als tv? Dit is goed voor de zoekresultaten omdat content dat geoptimaliseerd is voor meerdere toestellen beter scoort. Daarbij is het prettig voor de kijker dat het niet uitmaakt op wat voor toestel wordt gekeken.

BELANGRIJK

  • Brengt uw bedrijf tot bij de kijker
  • Engageren kijkers meer dan gewone video’s
  • Klanten voelen zich meer betrokken
  • Perfect voor mobiel

Even wat cijfers:

  • 360 graden video zorgen voor een hogere ‘click through rate’ (kijkers die doorklikken naar de pagina die gelinkt zit aan de video)
  • Kijkers besteden minder tijd aan het kijken van de video maar worden veel meer getriggerd tot actie in deze tijd
  • totaal heeft een 360 graden video 41% meer views, shares en subscribes dan normale video’s

Op een iets technischer manier zorgen 360 graden video’s voor een hogere ‘click through rate’ (kijkers die doorklikken naar de pagina die gelinkt zit aan de video). Daarnaast is de ‘interaction rates’ een stuk hoger maar staat dit wel tegenover een lagere ‘view through rate’. Dit wil zeggen dat mensen meer getriggerd worden tijdens het kijken van de video maar er wel minder tijd aan besteden. In het totaal heeft een 360 graden video 41% meer views, shares en subscribes dan een normale video.

Een 360 graden video voor op uw website en social media

360 analytics zorgt ervoor dat de 360 graden video simpel in uw website geplaatst kan worden. Ook kunt u de video apart aangeleverd krijgen voor plaatsing op Facebook en andere promoties!

Contact

VOORBEELD

Meer voor jou

Klaar om met ons te werken?

Contact
Portfolio