Creëer verbondenheid met klanten
Brengt uw bedrijf tot bij de kijker
Meer interactie tussen uw bedrijf en de klant
16% stijging in de zoekresultaten op google

Diensten voor bedrijven

Geef klanten de mogelijkheid om op ieder moment van de dag door uw bedrijf te lopen. Met 360 graden beelden hebben klanten altijd de gelegenheid om de sfeer te proeven van uw bedrijf en trek je klanten aan zonder dat ze daarvoor hun huis hoeven te verlaten. Laat met een beeld alle hoeken van een ruimte zien en creëer meer interactie tussen de klant en uw bedrijf.

Met 360 graden beelden kan de kijker zelf bepalen welk deel van het bedrijf wordt bekeken. Het maakt in dit geval niet uit of het een kantoor, de productieruimte of een meeting zaal is; de kijker bepaalt. Dit zorgt ervoor dat de klant letterlijk een kijkje achter de schermen van uw bedrijf krijgt. Deze openheid zorgt voor extra betrokkenheid wat vervolgens weer resulteert in een optimale band tussen uw bedrijf en de klant.

Wist je dat 360 graden beelden ook ideaal zijn voor zowel telefoons, laptops, als TV? Dit is goed voor de zoekresultaten omdat content dat geoptimaliseerd is voor meerdere toestellen beter scoort. Daarbij is het prettig voor de kijker dat het niet uitmaakt op wat voor toestel wordt gekeken en uw bedrijf altijd bereikbaar is.

Contact

STATISTIEKEN

  • 360 graden video’s zorgen voor een hogere ‘click through rate’ (kijkers die doorklikken naar de pagina die gelinkt zit aan de video)
  • Kijkers besteden minder tijd aan het kijken van de video maar worden veel meer getriggerd tot actie in deze tijd
  • totaal heeft een 360 graden video 41% meer views shares en subscribes dan normale video’s
  • 24/7 geopend: zelfs als u gesloten bent is er de mogelijkheid voor de klant om uw bedrijf te bezoeken.
  • Potentiële klanten blijven 5 tot 10 keer langer op uw website

Extra informatie

Klaar om met ons te werken?

Contact
Portfolio