Hogere ranking op Funda
Duidelijke ruimtelijke impressie
Langer vasthouden van de interesse van de kijker
Meer verbondenheid met het huis

Diensten voor makelaars

Bij 360 graden beelden draait alles om impressies, interactie en beleving! Dompel de kijker volledig onder in de wereld en ervaring die u wil meegeven. Dankzij 360 graden beelden kun je een plek of moment beleven alsof je er zelf bij bent. Ervaar ieder beeld en geef een nieuwe betekenis aan verbondenheid.

Waar het met 2D foto’s lastig is om een goed beeld van een ruimte te krijgen kan een 360 graden foto in één oogopslag alle hoeken van de kamer laten zien: van het plafond tot de grond. Proef de sfeer van het huis en laat zien hoe de verschillende kamers met elkaar in verbinding staan aan de hand van een virtual tour. Laat daarom het huis zichzelf verkopen: met een virtuele tour geeft u het zware werk uit handen door een duidelijk beeld van het huis online aan te bieden.

Nog een voordeel: 360 graden beelden zijn ideaal voor zowel telefoons, laptops, als TV. Dit is goed voor de zoekresultaten omdat content dat geoptimaliseerd is voor meerdere toestellen beter scoort. Daarbij is het prettig voor de kijker dat het niet uitmaakt op wat voor toestel wordt gekeken en uw advertentie altijd bereikbaar is.

Contact

STATISTIEKEN

  • Huizen met een virtuele tour worden 87% meer bekeken
  • 75% van de mensen zegt dat een virtuele tour een positief effect heeft gehad op de beslissing
  • 40% minder “overbodige” kijkers
  • Twee derde van de mensen wil meer virtual tours bij makelaars
  • 54% van de mensen kijkt niet naar een huis als er geen virtuele tour aanwezig is

CONTACT

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Extra informatie

Klaar om met ons te werken?

Contact
Portfolio