Over ons

360 analytics is een jonge dynamische start up bestaande uit twee creatieve initiatiefnemers. Samen zorgen we voor frisse en originele ideeën op het gebied van 360 graden content. We gaan met u op zoek naar de essentie en waarde van uw bedrijf en samen met u als klant vertalen we dit naar foto’s en video’s. Met deze beelden creëren we virtuele tours waarin het unieke van uw bedrijf naar voren komt. Bent u op zoek naar een manier om de aandacht te trekken en klanten te overtuigen dan helpen wij u graag!

LEES MEER

Gepassioneerd over innovatie, toegewijd aan het creëren van een beleving en gedreven door passie

Onze werkwijze kenmerkt zich door: creativiteit, kwaliteit en punctualiteit. We beperken ons niet tot het maken van beelden, maar willen met u op zoek gaan naar de betekenis achter het bedrijf of het aan te bieden huis.


Hoe wij te werk gaan?

We maken 360 graden foto’s, 360 graden video’s en virtuele tours voor verschillende type bedrijven, makelaars en particulieren. We maken hierbij gebruik van meerdere professionele 360 graden camera’s, de Insta 360 Pro en de Insta 360 one x. Voordat we een offerte maken gaan we eerst in gesprek om elkaar beter te leren kennen en uw wensen te achterhalen. In dit gesprek kijken we verder naar de mogelijkheden die het beste passen bij de opdracht. Belangrijk voor ons is dat we ontdekken wat voor u het einddoel moet zijn en wat het resultaat moet uitstralen. Vervolgens stellen wij een offerte op met daarin de gewenste diensten en onze ideeën over de uitvoering.

Ons werk

Omdat we diversiteit in ons portfolio belangrijk vinden zijn we in de afgelopen periode hard aan de slag gegaan met het maken van 360 graden beelden voor huizen, restaurants, Park Veldzicht en de Grote of Sint-Catharinakerk. Dit heeft ons de Trusted Street View Photographer badge van google opgeleverd.

Twee man sterk

‘Ik heb niet gefaald. Ik heb alleen 10.000 manieren gevonden die niet werken.’

Thomas Edison

tim-kleinloog-360-analytics
Tim kleinloog

Eigenaar

jerom-buijs-360-analytics
Jerom Buijs

Creatief Brein

Hoe het werkt?

Lees meer

Samenwerken

Contact
Portfolio